sunnuntai 21. syyskuuta 2008

East Side Stories lehdistöavajaiset

Perjantaina Uudenmaankadun Myymälä2:ssa vietettiin Juliana Harkin, Liisa Jokisen ja Salli Raesteen valokuvanäyttelyn lehdistöavajaisia. Nissanin sponsoroimaan tapahtumaan oli kutsuttu paikalle lehdistön edustajia sekä suomalaisia tyyli- ja muotibloggareita.(kuvassa Liisa, Juliana ja Salli)

Upeat näyttelykuvat taitelijat olivat ottaneet Micralla kiertämänsä viikon aikana. Nähtävillä on itäsuomalaisia tyylejä sekä maisemia matkan varrelta. Lisäksi Myymälässä on myynnissä myös vaatteita matkan varrelta.Avajaisiin oli kutsuttu puhumaan ruotsalainen muotiguru, tyylibloggari ja journalisti Ebba von Sydow. Ebba puhui muotiblogien vaikutuksesta tukholmalaisten pukeutumiseen sekä kertoi kauden "must-have" vinkit.Ebba nimesi myös suosikkikuvansa näyttelystä ja himoitsi sitä jopa oman kotinsa seinälle ripustettavaksi.Lisäksi Ebba ja muotibloggarit istuivat kokeilemaan uutta Micran kaunista mustikansinistä 25-juhlavuotismallia, joka on ensi viikon ajan nähtävillä Myymälä2:sen edustalla.

Näyttely on kaikille avoinna ja ilmainen. Paikkana siis galleria Myymälä2, Uudenmaankatu 23. Myymälä2 on kiinni maanantain ja tiistain, mutta keskiviikkona ja torstaina ehdit vielä katsomaan tyttöjen mahtavia kuvia.

6 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Harmi, että kuvissa näkyy vain Ebban yksi asukokonaisuus, vaikka hänellä oli kuulemma kolme asua mukana!:)

Siru kirjoitti...

Missä välissä Ebba sitten ehti vaihtaa niitä ? :D

juliet xxx

Nissan Micra kirjoitti...

moumou: tuossa kuvassa missä ebba istuu autossa, hänellä on yllään leopardikuvioinen paita, voin katsoa onko tästä parempaa kuvaa ja laittaa tänne. hän siis vaihtoi vaatteet siinä kohtaa.

Anonyymi kirjoitti...

I had a lot of fun
...and the car looks great!

Niklas kirjoitti...

Onko Micra Cuts tullut jo tiensä päähän? Oliko auto enää kellään viime viikolla? Oliko tämä Grande Finale?

Nissan Micra kirjoitti...

niklas: micra ei ollut viime viikolla bloggarilla, vaan oli myymälä2:sen edessä näyttelynavajaisten takia. tästä päivästä eteenpäin jälleen bloggareiden käytössä. :)