tiistai 15. huhtikuuta 2008

Tästä se alkaa

Viime kuukaudet ovat olleet mielenkiintoisia; paluu töihin mammalomalta ja heti uusien mielenkiintoisten projektien kimppuun. Pääsen tekemään tiimin kanssa jotain tosi hauskaa, mitä ennen ei olla tehty!

Parin kuukauden valmistelujen jälkeen on nyt saatu käyttöön uuden karhea automaattivaihteinen Micra Elegance. Kylkiin on teipattu tyylillä blogin URL ja blogi on avattu tänne Bloggeriin. Mä en ole muuten koskaan nähnyt mainostettavan jonkun blogin URLia... enkä varsinkaan auton kyljessä. Tosin mä taidan ajaa sen verran vauhdikkaasti, etten ehdi auton kylkiä tuijottelemaan ;)

Mun mielestä on hienoa, että me voidaan antaa jotain Bloggaajille. Tietääkseni kukaan ei vielä tarjoa Bloggaajille ilmaiseksi autoja käyttöön. Mutta me tehdään se. Annetaan Micra tankki täytettynä ja ulkopuoli kiillotettuna viikoksi käyttöön sille, joka on halukas tekemään meidän kanssa tuon viikon ajan tätä bloggaajien blogia, jonka kautta tarjotaan lukijoille otteita mielenkiintoisista elämistä, kuvauksia maailmanmenosta erilaisista näkökulmista katsottuna, mahtavimpia neuleohjeita, muotivinkkejä, sarjiksia ja kaikkea muuta mitä blogeista tänä päivänä löytyy. Blogit on tämän päivän journalismia ja Bloggaajat ansaitsee siitä hyvästä vähän hemmottelua - vaikkapa siis ilmaisen auton käyttöönsä.

Homma voi alkaa. En malta odottaa Bloggaajien vastaanottoa. Enkä Micra Cuts blogiin tulevia postauksia.

Tämä on Micra Cuts - otteita erilaisista elämistä. Tervetuloa mukaan! Ensi viikolla alkaa!

2 kommenttia:

Niklas kirjoitti...

Onko se auto samanvärinen kuin oheisessa kuvassa. Tuleekohan tänne kuvaa autosta teksteineen?

Nissan Micra kirjoitti...

Moi Niklas,

Micra tulee olemaan posliinin valkoinen ja ilman muuta laitetaan kuva autosta kun homma starttaa

t.sanna