keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Autoilua ympäri Oulua

Eilen keskiviikkonaki oli mainio micrailupäivä, sillä ulkona puhuroi vallan kylmä tuuli ja taivaalta pirskotteli myös vettä, ei siis ollu mikään ihanainen ajankohta kävelyretkelle. Kävelemisen sijaan ajelimmekin ympäri Oulua ja vierailimme alueilla, joilla ei muuten tulisi ikinä käytyä. Penkinlämmittimet ovat olleet kovassa käytössä ja ne suorastaan hellivät peräpäätä;)

Hih, uskaltauduin eilen jopa kokeilemaan autoa ihan kuskinominaisuudessa, tosin kokeilu tapahtui tuolla rauhallisemmilla vesillä, kaupungin ulkopuolella. Minusta tuli kyllä heti automaattivaihteiden ystävä - niin kätevää ku ei tartte sählätä vaihdekepin kanssa:) Myös ajotuntuma tuntu vallan mainiolta ja tommonen pikkuauto on kätevä käsiteltävä. Ehdottomasti valitsisinkin tämän tyylisen auton, jos auton joskus joudun hankkimaan.

Tässä pääkuski eli avokkini:


Avokkinikin on tykänny kovasti Micrasta, vaikka hän joutuuki säätämään penkin ihan ääriasentoon pituutensa takia. Kuitenkin pikkuauton ohjailtavuus ja nopea kiihtyminen ovat saaneet suurta kiitosta kuskiltani.

Tänään torstaina oomma jatkaneet samaan malliin kurvailua ja tehneet pari huonoa kirpparikeikkaa. Kävimme katsastamassa Tuiran ja Linja-autoaseman Pelastusarmeijan kirpparit, mutta yhtikäs mitää ei löytyny, ei ees bussiaseman vanhasta kunnon retrorekistä.

Iltapäivästä kävimme Oritkarissa fiilistelemäsä kovassa tuulessa ja aaltojen pärskeessä. Samalla räpsimme muutamia kuviakin. Hiukset eivät pysyneet yhtään aloillaan ja jos ois ollu kellohame päällä, ois taatusti tullu kunnon Marilyn-efekti;)
Kävimme myös uteloimassa Kodin Anttilan levyosaston, sillä joskus sielä tekee aikamoisia löytöjä, eipä kyllä tällä kertaa...Tässä ite neiti Lihavisto parkkipaikalla pikkuhiljaa laskevasa auringon valosa.

Huomisna suuntaamme ainaski Haukiputtaalle ja vanhempieni luo saunomaan ja hiuksistoki pitäs värjätä...

Ei kommentteja: