torstai 6. marraskuuta 2008

rovaniemi - tornio - haaparanta


Eilen noustiin poikaystäväni kanssa aikaisin ja valmistauduttiin ajomatkaan kohti Ruotsia. Yhdeksän jälkeen oltiin rappaamassa autoa lumen ja jään alta.


Poikaystäväni ajoi molemmat matkat, itse vastasin musiikista ja kuvaamisesta.


Ensimmäisenä käytiin Suomen puolella (Torniossa) sijaitsevassa Rajalla - På Gränsen -ostarilla, joka avattiin vasta viime viikolla. Jee siellä oli Gina Tricot, mikä tiesi minulle shoppailua. En kuitenkaan mennyt niin sekaisin kuin kuvittelin, sieltähä pystyy nykyään tilaamaankin eli ei ollut järkeä tuhlata mahdottomasti yhdellä kertaa...


SItten rajan yli Haaparannalle...


...ja ensimmäisenä tietysti Ikeaan! Ikeassa kierreltii rauhassa ja ihasteltiin kaikkea. Aikuisena haluan Ikea-kodin! Mukaan lähti kuitenkin vain kaikkea pientä, lähinnä hyötytavaraa. Niin ja ostin ihanan kukan! Kuka tiesi että Ikeasta saa oikeita kukkia? En minä ainakaan. Käytiin myös syömässä, nam oli hyvää ja masut täyttyi!


Ikeasta Skopunkteniin, kolmet kengät kaksien hinnalla. Olisi löytänyt vaikka kuinka monta ihanaa paria, mutta koska poikaystävänikin sattui löytämään hienot kengät, ostin vain viisi saapasparia (eli saatiin kahdet ilmaiseksi). Olen hurjan tyytyväinen omiini!


Kotimatkalla takapenkki olikin ihan täynnä, onneksi oltiin kahdestaan että mahduttiin ;)


Lähdettiin joskus neljän maissa kotia päin, tunnin jälkeen oli kuin säkissä olisi ajanut.

Reissu oli ihana piristys keskellä viikkoa. Puolet tankista on nyt mennyt, hei ja tänään hommasin sakkolapunkin kun olin pysäköinyt väärin (liian lähelle suojatietä, blaah). Hoidin sen kuitenkin heti pois ettei tule lisämaksuja!

Kohta lähden ajelemaan vanhempieni luokse. Huomenna on 60-kuvun päivä abeille, minulla se oli siis viime vuonna mutta poikaystäväni on ammattilukion neljännellä ja sillä se on sitten huomenna :)

Ostoksiani esittelen muuten blogissani huomenna...

Ei kommentteja: