keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Bondausta Micrun kanssa
Eilinen päivä menikin sitten tutustuttaessa takapuoltani Micrun äärimmäisen mukavaan penkkiin (ei oikeasti mitään valittamista!). Läksimme kahden kaverin + Micrun kanssa heti aamutuimaan ajelemaan kohti Tamperetta. Lyhyen Ideaparkiin tutustumisen aikana tosin taivas harmaantui ja sadepisarat ryöpsähtivät esiin, joten Tampere sai sitten jäädä väliin. Sen sijaan kävimme katsastamassa Iittalan tehtaanmyymälän ja suklaapuodin (ne valkoiset suklaanapit nams!)

Micrun kanssa olemme ehtineet kasvaa jo hyvinkin läheisiksi. tänään töissä ollessani lähetin poikaystävän mukana töihin matkanneelle hopeiselle buddylleni paljon lämpimiä ajatuksia. Tai siis, okei. Ajatukset koskivat oikeastaan viikonlopuksi suunniteltua rantareissua mutta ilman Micruahan se ei olisi mahdollista:)

Minulla tuntuu muuten olevan kovinkin tekninen viikko meneillään. Tänään näet ajoin ensimmäisen kerran skootterilla ja ui, kun oli jännää! Kortittomana neitokaisena minulla oli tuo kaasun ja jarrun vuorottelu kuin suurikin koreokraaffinen probleema. En kuitenkaan ajanut kenenkään päälle sadan metrin hurjastelullani (tai siis hurjastelu - töks -taas liian kovaa -töks!) ja kaverikin sai ajokkinsa naarmuttomana takaisin.Nyt loppui runosuoni. Myöhemmin lisää!

Jonna:)

Ei kommentteja: