lauantai 31. toukokuuta 2008

Viimeisiä päiviä viedään
Tänään oli vuorossa IKEA-reissu ja ylppärijuhlat. Sekä minun että poikaystäväni yllätykseksi Micru selviytyi upeasti parvekekalusteiden rahtaamisesta. Hiukkasen oli näet pelko takaraivossa, etä mahtuvatkohan ne isot pakkaukset pienen hopeisen kaverini kyytiin. Mahtuivat ne! Saimme kätevästi kalusteet takapenkille ja loput härpäkkeet takakonttiin:)


Ylppäreissä tuli ahdettua maha täyteen suklaakakkua ja lopun iltaa ryöminkin lattialla kooten noita IKEA-ihmeitä. Voi hemputti sentään, kun se on niin rasittavaa yrittää sovitella niitä kaikenmaailman ruuveja ja muttereita paikoilleen! Nyt on kuitenkin parveke valmis ja jopa sellainen, että siellä voi viettää aikaa ilman, että joku osoittaa aseella pääkoppaa:)


Ylihuomenna pitäisi sitten pystyä luopumaan Micrusta olo on hiukkasen haikea:( Ajokortittomuudestani huolimatta olemme Micrun kanssa viettäneet paljon aikaa yhdessä menneellä viikolla ja tuntuu surulliselta ajatella, että en saa pientä hopeista autoa näköpiiriini ikkunasta ulos tiiraillessani.
-Jonna:)

ps. Sain muuten tänään todeta, että ne IKEAn lihapyörykäthän ovat aivan ältsin hyviä! Olisin voinut pistellä niitä poskeeni useammankin kuin sen kymmenen kappaletta, jotka lautaselleni eksyivät:)

Ei kommentteja: