keskiviikko 21. toukokuuta 2008

kolmas päivä micrailua

Kun ajelee autolla, jonka kyljessä komeilee iso mainosteippi, tuntee olevansa kuin tarjottimella. Mainoksessa seisovan urlin myötä ohikulkijat saavat tietää kuka olen ja tietynlainen liikenteen anonymiteetti on mennyttä.

Suurin osa ei kuitenkaan reagoi mainoksiin mitenkään sillä tiet ovat väärällään mainoksilla varustettuja autoja. Pari kertaa vastaantulijan katseessa on kuitenkin näkynyt sellainen oivalluksen pilkahdus, että epäilen blogin olevan hänelle tuttu. Olisikin hauska kuulla jos olemme liikenteessä tavanneet - kirjoita rohkeasti kommentti.

Tänään kävimme poikien kanssa lounaalla kaupungilla. Kolme isoa miestä ahtautui Micraan yllättävän kivuttomasti vaikka takapenkkiläisen jalkojen asettelu taisikin kaivata hieman käärmemiehen taitoja. Matka vei Swagathiin, hyvään intialaiseen ravintolaan Tampereen keskustassa.

Parin päivän sisällä on ehtinyt kertyä joukko uusia havaintoja Micrasta. Penkinlämittimien katkaisimet on piilotettu istuinten väliin lähestulkoon yhtä tehokkaasti kuin Meganessani. Polttoaineen kulutus alkaa tasoittua n. 6,5 l/100 km lukemiin, joka ei ole erityisen pieni mutta ei erityisen isokaan. Nykyisillä polttoaineen hinnoilla toki tuokin kuulostaa paljolta.

Autossa istutaan suhteellisen korkealla, tai siltä se ainakin tuntuu. Yhdistettynä isoihin ikkunapinta-aloihin kuljettajalla on hyvät näkymät moniin suuntiin. Etulokasuojista törröttävien isojen lamppujen lasikuvut näkyvät kuljettajan paikalle asti. Niiden hupsuuteen tottuu nopeasti ja tänään keksin niistä myös hyvän puolen: ne toimivat hyvinä auton etukulmien merkkinä. Reunaparkista ulos pujotellessa tietää hyvin missä auton etukulma liikkuu.

Peruutustutkakin löytyy, mutta sille ei ole ollut vielä paljoa käyttöä. Vältän taskuparkeerausta jos pystyn ja kotipihallakin peruutellessa täytyy väistellä vain pihlajan oksia (jotka muuten aiheuttavat reaktion peruutustutkassa!)

Tähän aikaan vuodesta Micran harmaa pelti alkaa saada siitepölystä keltaista kuorrutusta, aivan kuten kaikki muukin ulkona oleva. Jos pian ei tule sadetta, auto on pian kokonaan keltainen :-)

Näin lopussa käytän vielä tilaisuuden hyväkseni lähettäen synttärionnitteluita Etelä-pohjanmaalle. Tänään on isän synttärit, paljon onnea!!

1 kommentti:

Maija kirjoitti...

Tuo on varmasti totta, että anonymitetti on mennyttä kun ajaa autolla missä on mainosteippaus ja linkki blogiisi. Olen kuitenkin sitä mieltä, että tuo on hieno idea! Ihmettelen jos ihmiset eivät tätä huomaisi koska mainoksesi on varmasti erilainen muihin teillä liikkuviin mainoksiin verrattuna. Olen itse miettinyt markkinoinnin keinoja täällä Turussa ja tuo mainosteippaus autoon voisi olla myös hyvä keino.