sunnuntai 11. toukokuuta 2008

palveluttomuus

yks, mitä mun on tosi vaikee sietää, on huono palvelu.

joulukuussa meillä oli keittiöremppa ja sinä aikana kaikki oli sekaisin. yhtenä aamuna ladakuski oli vääntänyt väärää namiskaa hellassa ja hellalevyistä meni päälle juuri se, jolla seisoi kahvimyllyn poroloota, siis se kuppi, johon porot jauhettaessa kerääntyvät sekä sen kansi. sanottakoon tässä, että mylly on merkkiä krups. ja käyttökelvoton koko toosa.

soitin seuraavana aamuna huoltoon ja tilasin samanmoiset varaosina, noin viidentoista euron hintaan. lupasivat ystävällisesti, että tulevat tammikuun alussa ja että soittavat.

tammikuun lopussa aloin ihmetellä, kun ei kuulu. ja jouduin jauhamaan poroni myllyllä, joka oli syrjäytetty, koska oli niin huono.

varaosamyynti ja vissiin koko pulju oli sillä aikaa myyty johonkin isompaan firmaan ja siellä ei ollut kuultukaan koko tilauksesta, joten tilasin uudet.

soitin maaliskuussa taas. oli kuulemma nähty sellainen ylimääräinen poroloota ja ihmetelty, kenelle se mahtoi olla tilattu. kantta ei kuitenkaan ollut näkynyt ja siksi luvattiin tilata sekin ja toimittaa sitten molemmat.

huhtikuussa kukaan ei ollut asiasta kuullutkaan.

vieläkään ei ole kukaan asiasta vissiin kuullutkaan. paitsi mä.

kyllä muuten korpee.

kaunista äitienpäivää tällä puheella toivottaa hän.

Ei kommentteja: