keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Hyvin kulkee!

Tervehdys kaikille Micra Cuts blogin lukijoille ja tervetuloa seuraamaan Micran tämän viikon liikkeitä! Kolmas päivä Micran kuskina on pyörähtänyt käyntiin joten eiköhän ole aika kertoa kuulumisia. Matkamittariinkin on kertynyt jo 300 km.

Maanantaina tämä pieni ja pyöreä Hopeanuoli saapui luokseni auringonpaisteen saattelemana. Ensimmäinen testiajo heti avaimenluovutuksen jälkeen suuntautui kohti Keilaniemeä ja Nissanin toimistoa. Autossa ei suinkaan ole mitään vikaa, vaan ystävällisenä kuskina vein auton minulle toimittaneen Kian takaisin työpaikalleen. Terveisiä vain!
Maanantai-iltana Micra kyyditsi minut Espoon puutarhakuvausten kautta Helsinkiin veljeä moikkaamaan. Täytyy myöntää että kaupunkiajossa tämä pieni ja pippurinen menopeli on mainio.

Eilen Micran nokka suuntautui kohti Etelä-Savoa. Määränpäänä Mäntyharju ja perheemme mökki. Pitihän sitä päästä testaamaan autoa maantieajossakin. Ensimmäinen pysähdyspaikka kotoa lähdön jälkeen oli vanhempieni luona. Lista kädessä keräsin pyydetyt tavarat vanhemmilleni jotka ovat mökkeilleet jo useamman viikon ja kaipasivat kotoa muutamia asioita, leikkuulaudoista porakoneeseen.

Kyllä Micraan tavaraa mahtuu!

Sadepisarat sekä auringonpaiste toivottivat hyvää matkaa, kun karistin kaupunginpölyt jaloistani ja kaasutin Micralla kohti Mäntyharjun kauniita maisemia!

Ei kommentteja: