keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Kesä ja kärpäset..

...Lapin kesä ja hyttyset ;) ja niiden pari kaveria paarmaa. Voi Micruparkaa kun on joutunut toimimaan ötököiden hautuumaana, puskuri on aika mielenkiintoisen näköinen tällä hetkellä. Onneksi öttiäiset eivät saa autoa lommoille kuitenkaan (tai no, nämä nyrkin kokoiset paarmat jopa saattaisivat toimia..) toisin kuin seuraavat karvaiset kaverit. Täällä seilaa poroja maanteillä enemmän kuin lääkäri määrää.


Sitä luulisi että porot tajuaisivat pelätä tai edes väistää autoa, mutta tuntuu lähinnä siltä että ne oikein nauttivat liikenteen pysäyttämisestä. Täällä ajavat osaavat olla jokseenkin varuillaan jatkuvasti, porot harvemmit tulevat täytenä yllärinä. Vaikka viime reissullakin tosin suuri rekka oli poroa väistäessään joutunut tutustuman lähemmin ojanpohjaan... Toivotaan kuitenkin jotta saataisiin micru ehjänä takaisin Tampereelle ;)

Luontoaiheesta kun nyt aloitin, niin jatketaan samantien. Mitä mainioin pieni pöllöperhe asustaa rannassa laiturin vieressä. Uskomattoman uteliaita nuo poikaset! Seuraavat silmät pyöreinä meitä uimareita. Tai no, ihan kuin uskaltaisin uimaan 15 asteiseen veteen hrr... eli silmät pyöreinä seuraavat uimareita ja yhtä laiturinnokassa värjöttelevää vilukissaa.

Tässä teen parhaillaan joogaharjoitusta järvenselällä. Tai sitten en. Tarkoitus oli kuvata nätti pieni lomakuva veneeltä, aurinko paistaa, laineet liplattaa.. ja 10 otoksen ajan huidoin paarmoja pois ennen kuin saatiin yksi kuva missä kädet eivät ole ilmassa :D


Saalis jäi hitusen pieneksi ;)


Huomenna mircu pääseekin sitten tuntureille, Levi ja Ylläs, täältä tullaan!
PS. mahtava auringonpaiste ja helle täällä Lapissa, mites etelässä...

2 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Ihailin noita hippifarkkujasi on jo omassa blogissasi, mutta en muistanut kehua niitä!<3 Suloiset ovat.:)

Nelliina kirjoitti...

Mekkotyttö vaihtoi farkkuhin.. ja ihastui ;) hiiteen pillit, hippifarkut on pop!