sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Ruosteenpoistokuuri

Ajosuunnitelmamme piti hyvin. Ajoimme rastit 1-4 ja lisäksi teimme pienen päiväretken rastien 3 ja 4 välillä. Ajokilometrejä kertyi neljän päivän aikana noin 1100 km. Bensankulutus pysyi maantieajossa alle kuuden litran, mutta heti jos kurvaili taajamissa pidempään, se nousi yli kuuden litran.

Sää suosi. Vain viimeisenä päivänä, tänään sunnuntaina, ajoimme hetken verran vesisateessa. Hirviä ei onneksi näkynyt, jäniksenraatoja sitäkin enemmän. Micra otti matkalla puskuriinsa tuhansien hyönteisten verta ja kylkiinsä kuraa. Ajoimme muutamaan otteeseen mökkiteitä, joissa oli mahdotonta väistellä lätäköitä.

Tänne johti mutkainen soratie:Tämän söpöläisen bongasimme jalan, geokätköä etsiskellessämme:Tältä näyttää Suomi Micran takapenkiltä:Reissu opetti ainakin sen, että automaattivaihteista autoa on mukava ajaa ja että ajotaitoni ei ehkä olekaan niin ruosteessa kuin olin kuvitellut. Kyllä minusta vielä kelpo kuski tulisi jos vain ajaisin säännöllisesti. Kenties treenailu Micralla toimii kimmokkeena jatkaa autoilua.

PS. Rapa Micran kyljissä luo söpöön hopeisuuteen jämäkkää särmää.

Ei kommentteja: