keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Mielitty ja Micra

Kuten viime viikollakin, myös tällä viikolla Micra on ajokortittoman bloggaajan hallussa. Kiitän Micra Cutsia ennakkoluulottomasta valinnasta. Onneksi kuitenkin kuski autolle löytyi omasta takaa.

Micra on ulomuodoltaan söpö ja ainakin näin ajamisesta mitään ymmärtämättömän apukuskin näkökulmasta varsin mukava auto. Riittävä jalkatila sopii vähän pidempijalkaisemmallekin yksilölle. Ja mikä parasta, autossa on hyvin mukavaa neuloa.

Maanantaina ajoimme ympäri pääkaupunkiseutua muunmuassa asioita toimittamassa. Edellisen viikon bloggaajan Jonnan tapaan kävimme Ikeassa. Päädyimme shoppailun ja Ikean lihapulla-annoksen jälkeen paistattelemaan päivää Pikkukosken uimarannalle. Pikkukoski on hienoimpia uimarantoja Helsingissä ja sinne pääsee mainiosti autolla tai esimerkiksi pyöräilemällä Vantaanjoen läntistä rantaa.

Onnistuin hienosti rajaamaan kuvasta kaikki ihmiset, joita kyllä rannalla ihan kiitettävästi oli.

Huomenna Micra päässee hieman pidemmälle reissulle, tarkoituksena olisi suunnata Länsi-Uudenmaan kierrokselle.

Viikon 23 Micra Cuts tähti

Aivan ensimmäiseksi pahoittelut siitä, ettei tämän viikon Micra Cuts tähteä ole vielä esitelty. onhan nyt jo keskiviikko. Syykin on varsin inhimillinen; lasten nuhakuume ja heti perään oma kuumeinen päivä sängyn pohjalla. Kesäflunssat ovat selvästi alkaneet. Tästä viikosta oli muutenkin tulla melko hiljainen. Pinseristä tuttu Riitta joutui näet siirtämään oman Micra Cuts viikkonsa myöhäisempään ajankohtaan. Meillä oli siis kirjoittajan kokoinen aukko. Hetken aikaa...

Nyt minulla on ilo esitellä viikon 23 Micra Cuts tähti: Hän on Elina, tekstiilisuunnittelija ja pian valmistuva käsityönopettaja. Elina suunnittelee uniikkeja tekstiilituotteita ja koruja Mielitty tuotemerkin alla. Hänen töistään voi havaita ja jopa tuntea hänen kiinnostuksensa historiaan ja rakkautensa nostalgiaan. Käsitöistään ja elämästään Elina kirjoittaa blogissaan Viiniä ja Villasukkia. Tervetuloa Micra Cuts blogia kirjoittamaan Elina!