torstai 6. marraskuuta 2008

rovaniemi - tornio - haaparanta


Eilen noustiin poikaystäväni kanssa aikaisin ja valmistauduttiin ajomatkaan kohti Ruotsia. Yhdeksän jälkeen oltiin rappaamassa autoa lumen ja jään alta.


Poikaystäväni ajoi molemmat matkat, itse vastasin musiikista ja kuvaamisesta.


Ensimmäisenä käytiin Suomen puolella (Torniossa) sijaitsevassa Rajalla - På Gränsen -ostarilla, joka avattiin vasta viime viikolla. Jee siellä oli Gina Tricot, mikä tiesi minulle shoppailua. En kuitenkaan mennyt niin sekaisin kuin kuvittelin, sieltähä pystyy nykyään tilaamaankin eli ei ollut järkeä tuhlata mahdottomasti yhdellä kertaa...


SItten rajan yli Haaparannalle...


...ja ensimmäisenä tietysti Ikeaan! Ikeassa kierreltii rauhassa ja ihasteltiin kaikkea. Aikuisena haluan Ikea-kodin! Mukaan lähti kuitenkin vain kaikkea pientä, lähinnä hyötytavaraa. Niin ja ostin ihanan kukan! Kuka tiesi että Ikeasta saa oikeita kukkia? En minä ainakaan. Käytiin myös syömässä, nam oli hyvää ja masut täyttyi!


Ikeasta Skopunkteniin, kolmet kengät kaksien hinnalla. Olisi löytänyt vaikka kuinka monta ihanaa paria, mutta koska poikaystävänikin sattui löytämään hienot kengät, ostin vain viisi saapasparia (eli saatiin kahdet ilmaiseksi). Olen hurjan tyytyväinen omiini!


Kotimatkalla takapenkki olikin ihan täynnä, onneksi oltiin kahdestaan että mahduttiin ;)


Lähdettiin joskus neljän maissa kotia päin, tunnin jälkeen oli kuin säkissä olisi ajanut.

Reissu oli ihana piristys keskellä viikkoa. Puolet tankista on nyt mennyt, hei ja tänään hommasin sakkolapunkin kun olin pysäköinyt väärin (liian lähelle suojatietä, blaah). Hoidin sen kuitenkin heti pois ettei tule lisämaksuja!

Kohta lähden ajelemaan vanhempieni luokse. Huomenna on 60-kuvun päivä abeille, minulla se oli siis viime vuonna mutta poikaystäväni on ammattilukion neljännellä ja sillä se on sitten huomenna :)

Ostoksiani esittelen muuten blogissani huomenna...

tiistai 4. marraskuuta 2008

ensilumet, ensitunnelmat

Kaiken tämän odottelun jälkeen ihana Micra saapui Rovaniemelle, ja juuri sopivasti keskelle yöllä satanutta ensilunta. Näin alkuun ajattelin kertoa hieman itsestäni ja ajatuksistani autoilua ja MICRAA kohtaan :)Olen siis Jenni, 19, kirjoittelen blogiani täällä Napapiirin alapuolella kaikesta minua kiinnostavasta (hehee kukapa ei?). Aloitin bloggaamisen joskus huhtikuussa eli puoli vuotta taitaa olla täynnä. Minulle ominainen kirjoitustapa on kirjoittaa melko lyhyesti ja laittaa tekstin sekaan aiheeseen liittyviä kuvia. Samalla tyylillä aion myös kertoa viikostani täällä.Sain ajokorttini viime kesänä, vaikeuksien kautta voittoon. Jouduin nimittäin uusimaan inssin VIIDESTI ennen kuin tärppäsi. Taisin samalla rikkoa autokouluni ennätyksen, minua ennen joku tyyppi oli uusinut inssin kolmesti. Aluksi olinkin todella epävarma liikenteessä, hyvä jos vieläkään osaan kaikkia sääntöjä. Olen kuitenkin ajanut autoni vain kerran kiinni puuhun ja kerran bussinkylkeen, pahempaakin tuhoa olisin siis voinut saada aikaan!Autokoulun jälkeen olen pääsääntöisesti ajanut vain yhtä autoa, joten Micra on todella vaihtelua. En voi kuvailla sitä tunnetta kun aamulla sain avaimet käteeni! Tietysti heti sisälle päästyäni koin todellisen yllätyksen: AUTOMAATTIVAIHTEET! Oli pakko soittaa isille ja pyytää neuvoa, en ole varmaan ikinä ollut automaattivaihteisen auton kyydissäkään... pientä opettelua oli siis luvassa. Liikkeelle päästyäni ajo sujui kuitenkin tosi hienosti ja sen jälkeen on haluttanut koko ajan takaisin ratin taakse! Vähän olen Micraa ulkoiluttanutkin ja pakko myöntää että kyllä on päät kääntyneet ;)


Huomenna suunnitelmissa on reissu Haaparannalle poikaystäväni kanssa, ainakin Ikeassa, Skopunktenissa ja Gina Tricotissa pitää päästä vierailemaan! Täytyy vaan toivoa ettei tiet ole aivan jäässä, nyt on ainakin hurjan liukasta. Onneksi Micraan oltiin eilen vaihdettu talvirenkaat, kyllä niillä pitäisi päästä<3

Ostoslistaa on tulossa huomenna blogiini, reissusta kerron sitten myöhemmin täälläkin!


Jenni

ps. kuvani olivat näköjään liian suuria, pitääpä muistaa laittaa pienempiä seuravilla kerroilla... ne voi kuitenkin klikata kokonaisiksi!

Viikon 45 Micra Cuts tähti

Kiitos Christinalle!

Tällä viikolla Micra Cutsissa kirjoittaa 19-vuotias Jenni, joka kirjoittaa Yummy! -blogissaan mm. muodista ja kauneudesta.

Jennin blogia pääset lukemaan täältä.

Tervetuloa mukaan!

sunnuntai 2. marraskuuta 2008

viimeistä (iltaa) viedään.


Tänään onkin sitten ollut viimeinen virallinen micrailu-päivä ja kyllähän tässä aikalailla suru puserossa mennään, kun tietää, että huomenna ne hakevat meidän pikku-micran pois. :(

Illalla käytiinkin sitten pyörähtämässä City Marketissa ihan vaan sen vuoksi, että päästiin vielä nauttimaan Micran kyydissä ja kun muuallekaan ei ollut mitään asiaa niin City Marketiin oli hyvä tekosyy lähteä karjalanpiirakoiden perässä. :D

Ilta pimeni ihan synkäksi jo joskus neljän jälkeen, minkä vuoksi autokuvatkin on näin synkkiä. Itse istuskelin pelkääjän paikalla, kun jännitin jäisiä teitä (ja jäässä ne tiet eivät sitten kuulemma olleetkaan), mutta isukki ajoi ihan mielellään - tosin kotipihaan päästyään iskä puuskahti että "täytyykö tää rituaali taas toimittaa", kun kyseessä oli avaimen kanssa taiteilua. :D Avain onkin kyllä siinä mielessä hieman rasittava, että minulle irrotettava osa on tuonut sen verran päänvaivaa, kun hajamielisenä ihmisenä minulla on tapana tunkea se milloin mihinkin ja sitten sitä saa taas etsiä kissojen ja koirien kanssa.

Aamulla isukki oli myös yllätyksekseni pessyt ja puunannut kuraisen Micran jälleen loistokuntoon, jotta Hopeanuoli pääsee huomenna puhtaana matkaan. Ja aika kuraisessa kunnossa se jo olikin. ;)

Mutta toivottavasti ehdin vielä jonkin verran huomenna Micrailemaan ennen kuin viikon mittainen taipaleemme päättyy - ja eihän sitä tiedä vaikka ehtisin vielä tännekin jotain rustailemaan. Mutta jos en ehdi niin tahdon kovasti kiittää Nissan Micraa, joka osoittautui ihan loistavaksi menopeliksi ja Micra Cuts-blogin tyyppejä, jotka minulle tämän viikon mittaisen seikkailun soivat. Jos päätätte joskus tehdä uusintakierroksen niin minä olen ainakin innolla mukana! ;)

Christina