torstai 27. marraskuuta 2008

Joulu lähestyy uhkaavasti
Vaikka ei siinä kai mitään uhkaavaa ole... Tykkään joulusta.
Krääsätön Joulu on mottoni tänä vuonna; luomulahjoja, järkevää pakkausta ja oleellisia asioita.
Tärkeintä on keskittyä tunnelmoimiseen; lukemiseen, nukkumiseen, syömiseen ja relaamiseen. Kynttilän valoa ja mausteiden tuoksua. Punaviiniglögiä myös :)

tiistai 25. marraskuuta 2008

Hahaa


ettepäs pääsekään minusta ehkä ikinä! :)
Jatkan seikkailuja pikku Hopeanuolen kanssa (ja äärimmäisen mielelläni) vielä tämän viikon torstaihin asti. Paha vaan, että tämä tulee koukuttamaan minut entistä pahemmin tuohon pikkuiseen tehopakkaukseen...
Eilen illalla sain taas hurrata uskolliselle autoystävälleni, kun se sutjakasti irtosi ylämäessä, lumimössössä, pimeässä ja kahden pakettiauton väliin kiilattuna taskuparkista ja joogatunnin jälkeen iloisesti kuljetti nälkäisen ja rättiväsyneen kuskinsa kotiin.

maanantai 24. marraskuuta 2008

Viikon 48 Micra Cuts tähti

Valitettavasti alkavaksi viikoksi kaavailtu Micra Cuts tähti on joutunut perumaan blogiviikkonsa sairastumisen takia.

Onni onnettomuudessa- Anu on luvannut jatkaa bloggaamista aina torstaihin saakka! Saamme siis lukea vielä neljän päivän ajan Villaketun ja Micran reissuista lumisesta Helsingistä.

Pieni peto
Hahaa, pikkuinen Micra näytti närhen munat isommille tämän aamun extreme-olosuhteissa! -Harmi etten kouluunlähtötohinassa ehtinyt napata kuvaa pikku lumipallosta :)
Siinä missä isommat juuttuivat lumeen, pöristeli pikkuinen Hopeanuoli tyytyväisenä menemään ja me hurrasimme sille ajaessamme koulua kohti. Vau!! Olen vakuuttunut.
Kuvat ovat viikonlopulta, jolloin testasin Pikkuisen kapasiteettia kyydissä itseni lisäksi kolme lasta ja kaksi koiraa. Hyvin mahduttiin. Tytöt menivät uimahalliin ja poikalapsi kaverin luo leikkimään. Minä ja karvapojat suuntasimme Uutelan luonnonpuistoalueelle metsäretkelle. Kaksi maukasta ja rapeaa tuntia pikkupakkasessa teetä termarissa.