perjantai 2. toukokuuta 2008

RUSKEAT UNELMAT

Muoti merkitsee kaikille jotakin.

Muoti on erottautumista ja myös samalla samaistumista. Joillekin se on harrastus toisille elämäntapa. Muodin avulla voi kertoa jotain itsestään ja mielipiteistään.

Muoti on aina ollut myös käytännöllisyyttä ja hyvän olon tunnetta vaatteista sekä itsestään. Ihmisestä näkee, kun hän nauttii vaatteistaan.

Ask The Missus -merkkiset tossut ovat unelma autoilijalle. Ne ovat kevyet ja ihanat jalassa. Olen käyttänyt kyseisiä kenkiä koko ajan, kun olen ajanut Hopeanuolella.
Mitä muoti on Sinulle? Onko se muodon vai käytännöllisyyden vuoksi?

Viikon 19 Micra Cuts tähti

Haluaisin esitellä seuraavan viikon Micra Cuts tähden jo tänään. Hän on Ilona Korhonen, monella taholla uurastava musiikin moniottelija: laulaja, säveltäjä, tutkija, opettaja, kansanmusiikin maisteri ja äiti, joka parhaillaan valmistelee taiteellista tohtorin tutkintoaan Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osastolla. Ilonan tarinoita voi lukea paitsi ensi viikolla Micra Cuts blogista, myös Lauluntekijän lautatarhassa ja Ilun handu duunaa -käsityöblogissa. Tervetuloa Micra Cuts jengiin Ilona!

tiistai 29. huhtikuuta 2008

KOOLLA ON VÄLIÄ!

Man bag is the new audi!

Laukkuja näkyy yhä enemmän miehillä. Ja mitä suurempi laukku sen parempi. Olemme kohta siinä pisteessä, että miehen mitta mitataan laukun koolla. Man bag is really the new audi!

Mittaa pitää kyllä löytyä miesten shortseista. Olen sitä mieltä, että Sonia Rykielin mallistossa on vähän liian lyhyitä shortseja. Jos alla olevat shortsit olisivat vielä ylempänä, luulisin niitä kaulaliinoiksi. Ne näyttävät myös siltä, että ne repeävät kahteen osaan istuessa.Toista päivää käytössä oleva hopeanuoli on siinä rajalla, että onko se kooltaan miehekäs. En ole Micran kohderyhmää, mutta on pakko myöntää, että se on erinomainen kooltaan esimerkiksi parkkeerauksessa. Kysymys kuuluukin, voittaako käytettävyys koko ongelman? Voisin kuvitella ainakin, että Rykielin shortsit ovat aika epämukavat päällä.

Screen-shot kuvat men.style.com


maanantai 28. huhtikuuta 2008

S I L V E R STYLE - HMM...SILVER

Mitä syntyy, kun S I L V E R laittaa hopeisen Tiger of Swedenin tuulitakin päälle ja hyppää hopeiseen Nissan Micraan?


Takki Tiger of Sweden / Kauluspaita Zara / Housut H&M / Kengät Vagabond / Armlets Dearly Beloved / Laukku J.Lindeberg / Vyö Hugo Boss

..ja niin Nissanin penkiltä löytyy hopeinen Tiger of Swedenin korttikotelo.

Syntyy todellinen hopeanuoli. Toivottavasti edellisen viikon käyttäjä Dallas pullaa blogin kirjoittaja ei pahastu, että käytän myös tätä hopeanuoli -lempinimeä.

S I L V E R STYLE IN NISSAN MICRA SOUNDS LIKE:

Viikon 18 Micra Cuts tähti

Ylpeänä tahdon esitellä teille rakkaat lukijat viikon 18 Micra Cuts tähden. Hän on Vesa Silver, jonka oma blogi osoitteessa http://www.stara.fi/silver on tuttu kaikille muodista ja trendeistä kiinnostuneille. Vesa suhtautuu intohimoisesti muotiin, trendeihin, ihmisiin, ilmiöihin, tulevaisuuden ennustamiseen ja trendien ennakointiin. Tervetuloa Vesa!

Samalla haluan kiittää Petraa. Viime viikon tekstejä oli ilo lukea :)

Nakemiin vaan muru!Voi surun paivaa.

Pieni ilopillerimme noudettiin juuri kotipihasta. Kaihomielin sivelin sen kaunista peltipintaa viela aamulla, samalla kun kerasin sisapuolelta elonmerkit meikalaisista pois.

Karry oli erityisesti lastemme mieleen. Se tuntui heista miltei inhimilliselta. Kuin yhdelta ipanoista.

Rakas lapsi saikin monta nimea:

Milli Mikranen
Aitin ralliauto
Aitin hassutusauto
Pikku kirppu
Hömpitteluauto
Mopo
Hopeanuoli
Millis von Pikkurillis
Pikkurotta..
jne.

Lapsille auton parasta antia olivat vauhdin tunne jonka pienella autolla jostain syysta saavuttaa hiljaisemmallakin nopeudella, alhaalla 'ihan ku maassa' istuminen (joka oli erityisesti 2v:n makuun), ja auton ja siten myos takapenkkilaisten turvaistuimien herkempi 'heilahtelu' mutkissa. Omalla pikkutiellamme kurvailinkin aina vahan ylimaaraista ja sekos ukkoja nauratti.

-heiluttelua! -tee taas heiluttelua!, ja hirmu nauraminen. 4v paralta meinasikin perjantaina melkein lurahtaa pisut farkkuihin kun kikatutti niin kamalasti.

Ja kerrottakoon viela etta auto myos puhui lapsille kauttani. Kylla!
Hieman sellaisella kimealla aanella ja aika hulluja juttuja..
Komensikin joskus jos tuli tappeluita takapenkilla..

Mutta ei siita puhumisesta sen enempaa.
Luulevat pian isot ihmiset minua ihan sekopaaksi..

Ja vain nahtavaksi jaa puhuuko Milli Mikranen muillekin kuskeille, vain avautuiko se vain meille?

Hyvaa matkaa Millis Von Pikkurillis, tanne jai ainakin kaksi pienta poikaa kaipaamaan kyytiasi!!