keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Micra Cuts mukana pelastamassa maailmaa

Sanotaan, että kaikki hauska loppuu aikanaan. Ja että bileistä kannattaa poistua silloin, kun vielä naurattaa. Micra Cuts on nyt tullut siihen pisteeseen.

Mutta ennen kun puemme takkia päälle, meillä on auto myytävänä. Tai tarkemmin sanottuna: huutokaupattavana. Olemmekin päättäneet huutokaupata Micramme – ja lahjoittaa jokaisen verkkohuutokaupan poikiman sentin lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Ehdotuksia hyväntekeväisyyskohteeksi pyysimme Micra Cuts -bloggaajiltamme. Tässä suosituimmista kohteista kerätty shortlistaus:

Mielenterveyden keskusliiton Lasten ja nuorten mielenterveystyö. MTKL tarjoaa kursseja, ohjausta itsenäistymiseen ja elämänhallintaan sekä järjestää nuorille suunnattuja tapahtumia.

WWF Suomen Operaatio Maa. Operaatio Maan tuotoilla edesautetaan Itämerta suojelevien kosteikkojen rakentamista, rakennetaan biokaasu-uuneja Nepaliin ja tuulivoimalaitoksia Madagaskarille.

Mannerheimin lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin Hyvä joulumieli -keräys. Keräys auttaa tarjoamaan jouluaterian vähävaraisille suomalaisille lapsiperheille.

Tee siis eko- tai joku muu hyvä teko ja äänestää mielestäsi parasta hyväntekeväisyysorganisaatiota klikkaamalla yhtä oikeasta palstasta löytyvää vaihtoehtoa. Niin ja huutaminenhan kannattaa aina. Varsinkin kun huippuvarustetun auton saa itselleen vain yhden euron lähtöhintaan.