maanantai 28. heinäkuuta 2008

Heippa sitten Micrulainen!

Viikko piskuisen Nissan Micran kanssa sujui loistavasti ja onnistuimpa jopa rakastumaan tähän automaattivaihteiseen ajokkiini. Kehuja menopeli sai myös poikaystävältä, joka ei olisi halunnut antaa minun ajaa autoa lainkaan.

Tämä oli siis ensimmäinen automaattivaihteilla varustettu autokokeiluni ikinä. Alkuun oli vähän harjoittelemista, mutta tänään en olisi millään halunnut astua oman autoni rattiin vänksläämään vaihdekeppiä. Ihan varmaa on se, että seuraavan autohankinnan osuessa kohdalle on ostokohteena automaattivaihteilla toimiva menopeli ja ehkä merkkinäkin on Nissan. Ihastuin hopeanuoleen ihan oikeasti, enkä vain nuoleskellakseni kivaa firmaa, joka lahjoitti minulle söpöläisen koeajettavaksi. :D

Salla kiittää ja kumartaa, nyt taitaa olla Ellenin vuoro!

Viikon 31 Micra Cuts tähti

Taas on viikko vierähtänyt ja seuraava Micra Cuts teamin jäsen on Ellen joka blogissaan Tyylitellen kirjoittaa rakkaudestaan kenkiin ja vanhan ajan mekkoihin. Hänen kauniilla kuvilla täytetyt sivut toivottavasti täyttävät myös pikku Micrun sivut seuraavan viikon aikana. Tervetuloa mukaan Ellen!