lauantai 27. syyskuuta 2008

Pe-päivä

Perjantaina lähdin ajelulle Nissanilla. Auto kulkee näppärästi ja radiossa soi Bassoradio. Nissan Micra on viisipaikkainen ja automaattivaihteinen, joka sisältää muun muassa Bluetooth-ominaisuuden. Kaupungissa auto on helppo pysäköidä ja mahtuu pienempiinkin parkkipaikkoihin. Micra herättää huomiota kadulla, kun päät kääntyvät sillä ajaessa. Auto haetaan huomenna pois ja täytyy myöntää, että olen hieman kiintynyt kyseiseen hopeanuoleen.:)

Eilen perjantaina olin kaupungilla kaverini kanssa ja kävimme syömässä kiinalaisessa. Illalla oli tuttuni syntymäpäivät ja lähdin sieltä toisen ystäväni kanssa Apollo Live Clubin 1 -vuotis tilaisuuteen. Apollossa oli live-musiikkia ja tarjoilua. Tänään olen puolestaan vain rentoutunut kotona.

Alhaalla kuvia perjantain asustani. Musta villakangastakki on Zarasta, kiiltolegginsit Gina Tricotista, tolppakorkokengät Dinskosta ja salkku kirpputorilta. Lakkasin kynteni purppuralla kynsilakalla, josta alhaalla kuva.

Palaan vielä huomenna postaamaan!
tiistai 23. syyskuuta 2008

Sharon ja Micra

Hei kaikki Micra Cutsin lukijat ja tämän blogin kirjoittajat!

Sain eilen käyttööni suloisen hopean Micra Cuts -auton ja olenkin ajanut sillä muun muassa uimahalliin ja ystävieni luokse. Kaupungissa se on pieni ja ketterä ja ajaessa on mukavaa kuunnella musiikkia. Nimittäin mammani autossa ei toimi radio..:D

Alhaalla kuva autosta pihallani Helsingissä. Kuvasta näkee myös päivän asuni. Nahkatakki on Espanjasta, leveähihainen helmasta kiristetty paita Gina Tricotista niin kuin kiiltolegginsitkin. Maiharit on H&M:sta ja musta kiiltonahkasalkku Zarasta. Maiharit näkyvät vielä paremmin toisessa kuvassa.Auto on siis käytössäni koko viikon ja palaan postaamaan vielä muutaman kerran.

Nähdään liikenteessä ;)

maanantai 22. syyskuuta 2008

Viikon 39 Micra Cuts tähti

Viime viikon lopulla MicraCuts auto oli East Side Stories näyttelyn avajaisten kunniaksi nähtävillä Uudenmaankadun Myymälä2:sen edessä eikä tästä syystä ollut normaalisti blogikäytössä.

Nyt on kuitenkin aika esitellä viikon 39 MicraCuts tähti Sharon. Blogissaan Sharon kirjoittaa tyylistä ja kauneudesta.

Tervetuloa bloggaamaan MicraCutsiin!

sunnuntai 21. syyskuuta 2008

East Side Stories lehdistöavajaiset

Perjantaina Uudenmaankadun Myymälä2:ssa vietettiin Juliana Harkin, Liisa Jokisen ja Salli Raesteen valokuvanäyttelyn lehdistöavajaisia. Nissanin sponsoroimaan tapahtumaan oli kutsuttu paikalle lehdistön edustajia sekä suomalaisia tyyli- ja muotibloggareita.(kuvassa Liisa, Juliana ja Salli)

Upeat näyttelykuvat taitelijat olivat ottaneet Micralla kiertämänsä viikon aikana. Nähtävillä on itäsuomalaisia tyylejä sekä maisemia matkan varrelta. Lisäksi Myymälässä on myynnissä myös vaatteita matkan varrelta.Avajaisiin oli kutsuttu puhumaan ruotsalainen muotiguru, tyylibloggari ja journalisti Ebba von Sydow. Ebba puhui muotiblogien vaikutuksesta tukholmalaisten pukeutumiseen sekä kertoi kauden "must-have" vinkit.Ebba nimesi myös suosikkikuvansa näyttelystä ja himoitsi sitä jopa oman kotinsa seinälle ripustettavaksi.Lisäksi Ebba ja muotibloggarit istuivat kokeilemaan uutta Micran kaunista mustikansinistä 25-juhlavuotismallia, joka on ensi viikon ajan nähtävillä Myymälä2:sen edustalla.

Näyttely on kaikille avoinna ja ilmainen. Paikkana siis galleria Myymälä2, Uudenmaankatu 23. Myymälä2 on kiinni maanantain ja tiistain, mutta keskiviikkona ja torstaina ehdit vielä katsomaan tyttöjen mahtavia kuvia.