maanantai 15. joulukuuta 2008

13 000 euroa hyvään tarkoitukseen!Micra Cutsin Nissan Micra -hyväntekeväisyyshuutokauppa on nyt päättynyt. Jännittävien vaiheiden jälkeen voittajaksi selviytyi nimimerkki nhe776, joka onnistui pitämään päänsä kylmimpänä huutokaupan hermoja raastavan tiukassa loppukirissä. Bloggaajien muun muassa Teletapiksi ja Hopeanuoleksi ristimä Micra mittailee jatkossa kilometrejä Länsi-Suomen suunnalla – lämpimät onnittelut voittajalle!

Sekä huutokauppaan osallistuneet että myös blogiin kirjoittaneet voivat olla hymyssä suin, sillä projektilla kerättiin lasten ja nuorten mielenterveystyölle yhteensä hulppeat 13 000 euroa. Nissan kiittää!

Nyt HUUDETAAN kuin viimeistä päivääTänään on suuri päivä. Rakkaan Hopeanuolemme huutokauppa sulkeutuu nimittäin tänään (maanantaina 15.12.) kello 16.48. Viiden jälkeen joku onnellinen saa Micran omakseen. Sinäkö?

Juuri nyt – kello 11:55 – voittava tarjous Micrasta on tasan 10 000 euroa. Hyvää tekevä Micra on yltänyt myös Huuto.Netin Suosituimmat kohteet -listalle.

Kymppitonni ei ole paljon hyvästä autosta, mutta se on suuri potti varojen kohteelle, Mielenterveyden keskusliitolle. Vielä on siis hetki aikaa tehdä tarjouksia ja samalla kasvattaa summaa, joka lahjoitetaan lyhentämättömänä lasten ja nuorten mielenterveystyöhön.

Harvemmin huutamisesta tulee näin hyvä mieli.