perjantai 29. elokuuta 2008

Mission: IKEA

En todellakaan lupaa noudattavani seuraavaa listaa, mutta ainakin minulla on jotakin, johon turvautua, jos paniikki iskee! Tässä siis luonnos Ikeaa varten laaditusta ostoslistasta:


* * *

No niin, nyt on matka Ikeaan takana ja seuraavat asiat raahasin mukanani kotiin:


* tummanruskeat verhot
* pinkki jääpalamuotti
* suljettavia muovipusseja

Ostin siis listastani vain murto-osan! Ikean matkallani keskityin ostelun sijasta enemmän katseluun ja törmäsinkin mm. tällaiseen näkyyn:


Täytyy muuten sanoa, että autoni herättää kyllä kiitettävästi huomiota missä ikinä liikunkin. Eilenkin yllätin erään harmaantuvan keski-ikäisen miehen kurkkimasta ohjaamoon parkkipaikalla. Avasin ovet kauempaa, minkä seurauksena mies vilkaisi pelästyneenä minuun ja käveli muina miehinä pois. Niinpä niin!:D

keskiviikko 27. elokuuta 2008

Maid for Micra

Koska käytössäni on viikon ajan asusteista suurin eli auto, täytyy minun luonnollisesti miettiä, mitä puen ylleni ajellessani laina-autollani. Kasasin nettikaupoista unelma-asut, joihin sisältyy ajon aikana pidettävät matalat kengät ja korkeammat kengät edustustehtäviin. Valitkaahan suosikkinne!:)

Micra Mermaid

mekko - Forever 21
kengät - Asos
koru - H&M

Car Cinderella

mekko - Forever 21
kengät - Asos
koru - H&M

Wheeling Wonder Woman

mekko - Forever 21
kengät - Asos
koru - H&M

Mikä asu sopisi parhaiten Hopeanuolen pariksi?

tiistai 26. elokuuta 2008

Tarina tytöstä, joka vihasi Nissaneita

Olen vihannut Nissaneita viimeiset seitsemän vuotta. Olen huutanut vanhemmilleni, koska he edes harkitsivat kyseisen automerkin ostamista. Olen nauranut ystävälleni, joka oli ylpeä kovaa kulkevasta ja kauniista Nissanistaan. Olen kirjoittanut vihaisia mielipiteitä ja tuhahdellut säälivästi ihmisille, jotka edes puhuvat kyseisestä merkistä. Ja nyt minulla on viikon verran oma Nissan käytössä. Nissan, joka on vieläpä aika söpö.


Teitä varmastikin kiinnostaa syy tähän naurettavaan kiukutteluuni? Kaikki alkoi silloin, kun olin vielä nuori ja asuin kotona vanhempieni luona. Olin kuolettavan ihastunut erääseen nuoreen mieheen, joka ajeli kylällä hienolla autollaan ja hymyili niin, että polvet menivät veteliksi. Olin mielestäni onnekas, kun tämä nuorukainen vihdoin huomasi minut. Aloimme tapailla ja hiljalleen huomasin pitäväni miehestä koko ajan vain enemmän. Tykkäsin ajella hänen kanssaan metsäteillä ja jutella hassuja. Unelmoin yhteisestä tulevaisuudesta, yhteisestä elämästä, yhteisestä autosta. Ehkä pitäisimme hänen Nissaninsa.

Tai ehkä hän jättäisi minut säälittävällä tavalla eli katoamalla ilmoittamatta sanallakaan minulle erostamme. Hän ei vastaisi puheluihini eikä näyttäytyisi silmissäni. Kunnes eräänä iltana näkisin hänen ajeluttavan toista tyttöä meidän tiellämme, meidän autossamme! Kun näin lopulta kävi, itkin monta viikkoa ja vannoin, etten ikinä enää rakastuisi mieheen, jolla on Nissan. Päätin olla menemättä lähellekään noita autoja, joissa tiivistyy petturuus ja sydänsurut. Toisinpa vain kävi!

Tässä siis elämänohje kaikille nuorille naisille, joita on joskus satutettu pahemman kerran:

Vika on miehessä, ei autossa!:D

(logo täältä, sydän täältä)

maanantai 25. elokuuta 2008

Suunnittelua

Jo ennen kuin hopeinen pikkuauto ilmestyy pihaamme, olen suunnitellut tarkkaan, minne sillä huristelen. Ensin kävisin Ikeassa ystäväni ja pikkusiskoni kanssa, sitten Ideaparkissa shoppailemassa, jonka jälkeen kävisimme ehkä (poikaystäväni työvuoroista riippuen) tervehtimässä maailman parasta anoppiani ja ennen auton luovutusta ajelisimme Lidliin tms. ja ostaisimme pakastimen täyteen lihaa. Krhm, siis ruokaa!;) Jos luvassa on matkailua, aiheesta on ehdottomasti tehtävä postaus. Tässä teille sellainen:


Jotta matkasuunnitelmasta tulisi virallinen, piti minun laatia oikein karttaan perustuva demonstraatiokuva! Koska maantietoni on huono(in ikinä), älkää kiinnittäkö paikkojen sijaintiin huomiota, vaan keskittykää olennaiseen!;)


Kuvallista tietoa matkastani saatte myöhemmin. Kotikäynnistä tai ruokakauppaan ajelusta en aio raportoida, mutta luvassa taitaa olla suuremman luokan Ikea-postaus. We'll see! Matka alkaa huomenna.

Viikon 35 Micra Cuts tähti

Kiitos Juliana, Liisa ja Salli menneestä viikosta ja mahtavista kuvista Itä-Suomen kiertueelta.

Tällä viikolla Micralla pääsee ajamaan MouMou. Blogissaan MouMou kirjoittaa häntä kiehtovista trendeistä ja tyyleistä, hyvästä ruoasta sekä yliopiston omituisuuksista.

Tervetuloa mukaan!